Προϊόντα Genera


Η εταιρία Fairness με την 20ετή της εμπειρία στην Ιταλική και διεθνή αγορά παράγει τα προϊόντα άριστης ποιότητας Genera. Η άριστη σχέση ποιότητα/τιμής είναι αυτό που έχει κάνει τα προϊόντα Genera να ξεχωρίσουν.

Η Fairness ιδρύθηκε το 1983. Παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας και υγιεινής στην Ιταλία πάνω από 20 χρόνια.

Προϊόντα Περιποίησης

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος πρόκειται για μια σειρά προϊόντων για την ομορφιά και την καθαριότητα του προσώπου, συγκεκριμένες κρέμες ιδανικές για το σώμα, με λεπτά και θρεπτικά σκευάσματα για κάθε στιγμή της ημέρας. Οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι ειδικά για το σεβασμό του δέρματος και του pH του και εμπλουτίζονται με φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και αρώματα.

Σαμπουάν & Αφρόλουτρα

Αυτή η σειρά έχει δημιουργηθεί για ενεργούς και δυναμικούς άνδρες και γυναίκες, για να ικανοποιήσει τη ζωτικότητα και την πρακτικότητα. Πρόκειται για σαμπουάν ντους διαμορφωμένο με επιφανειοδραστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης, εύκολο να ξεπλύνετε, ιδανικό για συχνές πλύσεις, κατάλληλο για δυναμικούς ανθρώπους που αγαπούν φρέσκα και ευχάριστα αρώματα.

Αποσμητικά

Νέα αποσμητικά με τραγανά, ελαφριά, ανθισμένα, φρουτώδη, πικάντικα και ανατολίτικα αρώματα για κάθε ανάγκη, τα οποία ξυπνάνε τις μνήμες και σας επιτρέπουν να ονειρεύεστε νέους προορισμούς.
Αντικαθιστούν τα αρώματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα ανά πάσα στιγμή. Σε μικρές και οικονομικές συσκευασίες που μπορούν να φέρουν μαζί τους οι ταξιδιώτες επειδή έχουν εγκριθεί από τους κανονισμούς ασφαλείας των αερολιμένων.

Αντηλιακά

Η ηλιοθεραπεία είναι σημαντική για την υγεία μας. Το σώμα μας πρέπει να καθαριστεί και να αναγεννηθεί μετά το μακρύ χειμώνα. Η βιταμίνη D, απαραίτητη για τα οστά, αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα και ενεργοποιείται από τις υπεριώδεις ακτίνες. η σεροτονίνη, η ορμόνη ευτυχίας, είναι ενεργή σύμφωνα με τις ώρες φωτός που αντιλαμβανόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να συνδέσουμε ένα ισχυρό ψυχολογικό στοιχείο με την ιδέα του να είναι ευχάριστη, την έννοια της ελευθερίας, την επιθυμία για υπαίθρια και για διακοπές …

Η νέα σειρά Bio Genera εστιάζεται στο περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια.
Τουλάχιστον το 97% των πρώτων υλών προέρχονται από βιολογική γεωργία και προέρχονται από φυτικές ίνες.
Όλες οι πλαστικές και χάρτινες συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.
Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων της ICEA που χαρακτηρίζονται από νερό Hamamelis με τις γνωστές ιδιότητες καθαρισμού.
Κάθε προϊόν εμπλουτίζεται με φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, τα οποία καθιστούν τα Genera Biò κατάλληλα για όλες τις οικογενειακές ανάγκες.